Wednesday, August 19, 2009

Kelas B.i.... memang bez blajar ngan miss Sri Kandy... Tapi hari nie aku x brape sehat,,. batok.,,,selsema.. da la kelas tgahari plak tu.. SUSPEK H1N1???? oH,,..INSYAALLAH TIDAK,,.. tak mcm biase,,..arie nie aku dok kt tmpat blakang skali ngan ahmad rabbani... (biase dok dpan-bjet pulok,,...kakaa)


Aku dengan khusyuknye mendengar ape yang diajar oleh Miss Sri...,,,heheheee





tetibe plak aku nguap... tanpe tutup mulot,,...hhaaaaa ish,,..plek sunggoh muke nguap,,..hahahaaaa
trengat story tyme nak amek lesen afta spm,,...
pagi2 bute aku smangat la bangon awal2 nk pi amek test lesen kreta ngan motor...Biase la pagi2,,..ngantok giler,,... aku pn nguap la seluas mulot kat pjabat test lesen 2.... tetibe tyme rakusnye nguap..,,seekor lalat besor termasok kt mulot aku.. arggghhh,,..clak#@$@@@ punye lalat masok mulot aku!!!!!!!!da la masok mulot,,..pas 2 sangkot kt krongkong lak 2....aku kuar pjabat 2,,..tros jolok2 krongkokng dengan harapan tinggi lalat 2 kuor la dari krongkong aku...tapi,,..x kuar gak,,.. then,,..amoi kt pejabat 2 tanye r,,..nape??? aku dengan tanpe segan silu ckap r lalat masok mulot,,..##!!~~~~~~pas 2 amoi 2 pon syorkan aku tok minom air,,...aku pon p la beli jus mangga,,...~~~
tapi,,...x kuar gk lalat 2..,,
aku ngan nekadnye jolok krongkong dengan rakus,,...macam nk masokkan SATU TANGAN AKU kat krongkong 2,,..heheheeee...hiperbola plak"""pas 2 kuar pon lalat 2,,..yyyaaaaayyyy!!!!! berjaye...



tringat kisah lame lalat 2,,...,,,,..aku pn tutop la mulot,,..hheheee



tetibe,,..aku nampak sesorang nga snap tingkah laku aku!!!!! huh,,...MAd rabani bermaen2 ngan tepon baru die afta dapat PT...hheheeee




aku pon cover2~~~~~~hheeheeee bajet segan pulak,,...kakakakakeeeee







ngegeeeegeeeee...bermaen2 pulok tyme blajar,,...sdang orang laen ngah khusyuk blajor...ishishishh,..,,Mad r nie,,..sape soh tgkap2 gmbr aku,,,..hahaaa


hoi Hasrul!!!!blajor le wey!!!!!!!!ishishish,,.....






Kembali concntr8 blajor..,,,hahahahaaa





last pose,,...




aku nk share gmbr ekzotik yg ade kat atas meja Mad rabani,,...hahahaaa

1 comment:

ichaq said...

haha!! siot jek.. a! aq tau apsl lalat masok mlut ko! ko xgosok gigi kan? kan? hahahaha